Meer Dan Wonen

MDW zoekt een pand

Meer Dan Wonen is op dit moment op zoek naar een geschikt gebouw dat past bij onze mogelijkheden en onze idealen. Heeft u tips, of een gebouw in de aanbieding, neem contact met ons op. We zijn vooral op zoek naar gebouwen die nog niet in de verkoop staan, met een eigenaar die open staat voor experiment en het realiseren van maatschappelijke meerwaarde. We denken een reële prijs te kunnen betalen voor een pand maar hebben vooral tijd nodig onze plannen te concretiseren en aan te passen aan de locatie. Zowel het bouwplan als de financiering zijn maatwerk en verschillen per pand.donders

Locatie We zoeken een gebouw in of in de omgeving van Utrecht of Amersfoort, goed bereikbaar met OV, en in een groene omgeving.

Het pand Een pand dat minstens ruimte kan bieden aan 8 volwassenen en 3 kinderen, werkruimte en een gemeenschappelijke activiteitenruimte (in totaal minimaal 500 m2). Een gebouw dat mogelijkheden biedt tot verduurzaming en het aanpassen van de indeling naar onze wensen. Het pand hoeft niet in goede staat te zijn, en ook het moeten aanpassen van het bestemmingsplan is iets wat we graag zelf aan gaan.

Heeft u een tip voor ons? Of zelfs een gebouw in de aanbieding? Neem contact met ons op.